Навчання російських військ біля кордонів з Україною

16:45 08.04.2021

В Оперативній групі російських військ в Придністровському регіоні Республіки Молдова (ОГРВ ПРРМ) пройшли навчання з бойовими стрільбами.

Як повідомляє прес-служба Західного військового округу Росії, був проведений «завершальний етап бойових стрільб взводів».

Згідно з офіційною інформацією, російські військовослужбовці «відпрацювали навички наступального бою»: «виконали вправи по прихованому пересуванню при маневруванні і вразили мішені».

«Особливу увагу було приділено знищення бронетанкової техніки і низьколітаючих апаратів умовного противника», - інформує прес-служба ЗВО РФ. «В ході наступу противник вивів з ладу одну одиницю бронетанкової техніки», - наголошується в повідомленні.

За інформацією прес-служби, бойові стрільби взводів «проводилися на військовому стрільбищі ОГРВ ПРРМ відповідно до плану бойової підготовки військ Західного військового округу».

В цей же день стало відомо про проведення контрольної перевірки військових частин, дислокованих в Брянській, Білгородській і Воронезькій областях Росії.

На полігонах Погоново, Богучар, Клинці та Валуйки були проведені «бойові стрільби екіпажами танків Т-72Б3, бойових машин піхоти БМП-2, бронетранспортерів БТР-82А з застосуванням комплексу озброєння бронетехніки», йдеться в повідомленні прес-служби ЗВО РФ.

Ще на цю тему