Санду відмовилась від дебатів з Додоном: хай з прокурорами дебатує

14:15 09.11.2020

Прозахідна опозиціонерка Майя Санду відмовилась від дебатів з чинним президентом Молдови Ігорем Додоном перед другим туром президентських виборів.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на молдовське видання Cotidianul.

Санду заявила, що їй більше нема «що обговорювати» з Додоном і що він повинен дебатувати «тільки з прокурорами».

Майя Санду стверджує ,що «громадяни хочуть конкретних відповідей, реальних рішень, а не того бардаку, який ллється по телебаченню, в газетах і на пресконференціях».

«Ми наполягали на проведенні дебатів за темами, що становлять національний інтерес. Економічні проблеми, подолання кризи охорони здоров'я, боротьба з бідністю. Але всякий раз, коли його викликають для обговорення серйозних питань, Ігор Додон не робить нічого, крім як кидає ще три брехні в одному реченні. Нам нема чого обговорювати з таким громадянином. Єдині дебати, які він може вести , – це з прокурорами», - заявила Санду.

Вона також додала, що після виборів вимагатиме, щоб Додона притягнули до відповідальності за «всі вчинені ним зловживання».

Нагадаємо, що після того, як Ігор Додон не з'явився в першому турі передвиборчих дебатів, він запросив Майю Санду на дебати перед другим туром.

Ще на цю тему