МЗС: У Нідерландах знайшли мертвою українку з судна Regal Princess / Фото

10:00 12.05.2020

У Нідерландах знайшли мертвою українську громадянку, члена екіпажу судна Regal Princess, тіло виявили у порту міста Роттердам.

Про це повідомив Укрінформу директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев.

"Нідерланди. 10.05.2020 у м. Роттердам (Королівство Нідерланди) була знайдена мертвою 39-річна громадянка України, член екіпажу пришвартованого у порту судна Regal Princess. Тіло померлої було виявлено у воді за бортом судна", - зазначив Погорельцев.

За попередньою інформацією місцевої поліції, смерть українки сталася внаслідок самогубства. Тіло загиблої доправлено до місцевого моргу.

За інформацією Погорельцева, родичі померлої повідомлені про факт смерті.

Посольство України в Королівстві Нідерланди підтримує зв’язок з місцевою поліцією, медичним закладом та вживає відповідних заходів щодо організації перевезення тіла загиблої в Україну для поховання.

Справа перебуває на контролі Департаменту консульської служби МЗС та Посольства України в Королівстві Нідерланди.

Regal Princess: Double occupancy/max occupancy: 3560 / 4098 (кількість пасажирів);
Crew: 1346 (кількість членів екіпажу);
Year built: 2014
Tonnage: 142,229
Length overall: 1083ft (330m).

Princess Cruises - круизная линия, принадлежащая Carnival Corporation & plc. Компания зарегистрирована на Бермудских островах, а ее штаб-квартира находится в Санта-Кларите, штат Калифорния. По состоянию на 2018 год это вторая по величине круизная линия по чистой прибыли.

Головная организация: Carnival Corporation & plc
Штаб-квартира: Санта-Кларита, Калифорния, США
Основатель: Станли Макдональд
Дата основания: 1965 г.
Доход: 4,229 миллиарда USD
Количество сотрудников: 30 000.

Ще на цю тему