UA EN

Чубаров назвав прямими погрозами заяви Мурадова про «болючі наслідки» для учасників Кримської платформи

19:00 12.08.2021

Заяви «заступника глави уряду» окупованого Криму Георгія Мурадова про «болючі наслідки» для учасників Кримської платформи глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров назвав прямими погрозами і ультиматумом.

«Шантаж Росії не вдався, і велика кількість учасників Кримської платформи підтвердили свій приїзд. Тепер пішли такі брутальні прямі погрози. Це вже не шантаж, це вже ультиматум. Ближче до 23 серпня, я думаю, що в хід піде важка артилерія у вигляді посадових осіб Росії високого рангу», – сказав він, пише Центр журналістських розслідувань.

Чубаров також заперечив Мурадову з приводу того, що учасники Кримської платформи мають намір поставити під сумнів територіальну цілісність Російської Федерації.

«Загроза Мурадова абсурдна і по суті, тому що ніхто не має наміру ставити під сумнів територіальну цілісність Росії щодо Криму – в цивілізованому світі просто ніхто не визнає спроби незаконної анексії Криму», – зазначив глава Меджлісу кримськотатарського народу.

«Заступник голови уряду» Криму, постійний представник Криму при президенті РФ Георгій Мурадов заявив російським ЗМІ, що учасників Кримської платформи можуть очікувати «болючі наслідки». На його думку, такими заходами могли б стати «накладення арешту на активи та заборона на в’їзд на територію Росії».

Як повідомлялось, в окупованому Криму погрожують учасникам Кримської платформи «хворобливими наслідками».

На сьогодні 37 країн підтвердили свою участь у першому саміті Кримської платформи.
 

Ще на цю тему