Порт і нафтобаза: Україна нанесла масований удар безпілотниками по Новоросійську

08:00 17.05.2024

33 безпілотники та понад 35 вибухів нарахували в Новоросійську місцеві жителі під час сьогоднішньої масованої повітряної атаки на місто. 

Про це повідомив російський опозиційний ресурс ASTRA. Станом на 5:20 вибухи тривають, пише ZN.ua.

Раніше, о 4.12, губернатор Краснодарського краю Веніамін Кондратьєв повідомив, що «київський режим безуспішно спробував атакувати цивільні об'єкти на території Новоросійська».

За його словами, силами російської ППО було придушено понад 10 безпілотників. Внаслідок падіння апаратів виникли локальні загоряння, які зараз ліквідуються. За попередньою інформацією, постраждалих немає.

Водночас ASTRA з посиланням на російські телеграм-канали повідомляє про прильоти у місті біля порту. Жителі Новоросійська вночі повідомляли про атаку і на місцевий порт, і на нафтобазу. Після удару дронів порт був знеструмлений. Російські паблики також повідомляли про приліт по залізничній станції Новоросійськ.

У Новоросійську після атаки БПЛА станом на шосту годину ранку не працює громадський транспорт, скасовано заняття у навчальних закладах, перекрито деякі вулиці. Місцева влада закликає населення залишатися вдома. Причина не вказується.

Раніше повідомлялося, що сьогодні, 17 травня, близько другої години ночі, в Севастополі та Балаклаві пролунали вибухи, після чого там почалися перебої з електрикою.
 

Ще на цю тему