В Єйську Краснодарського краю РФ пролунали потужні вибухи

07:25 05.04.2024

У російському Єйську розташований військовий аеродром, на якому зосереджено кілька бортів СУ-25 та СУ-30СМ. Російськи власті заявили про "навчальний" вибух.

Про це інформує Цензор.НЕТ з посиланням на повідомлення російських Telegram-каналів.

"Було чути сильний гуркіт, і, походу, щось рухнуло. І що це було?! Тільки не кажіть, що літак знову на надзвук перейшов. Та ще й з димом. 5 хвилин тому аж зі столів все попадало", - скаржаться росіяни в соцмережах.

Місцеві мешканці розповідали, що вибухи у Єйську почали лунати орієнтовно о 3 ночі проти 5 квітня. Крім "хлопків" місцеві чули також звук автоматних черг у районі місцевого аеродрому та військового містечка.

Пресслужба адміністрація Єйського району заявила про "навчальний" вибух, інші ж росіяни писали про роботу ППО та прильоти.

"Понад 10 вибухів пролунало над Єйськом у Краснодарському краї, за попередньою інформацією над містом працює ППО", – повідомили місцеві мешканці.

У місті Єйськ Краснодарського краю розташований аеродром спільного базування. При ньому працює 570 авіаремонтний завод Міноборони Росії. Наразі цей аеродром є одним зі стратегічно важливих об'єктів.
 

Ще на цю тему