Супутник підтвердив ураження головного вузла зв’язку ЧФ РФ (фото)

08:00 25.03.2024

Заодно з’явились натяки і на те, якого саме типу ракети могли бути використані для удару
Увідкритому доступі з’явились супутникові знімки, які підтверджують факт ураження головного вузла зв’язку Чорноморського флоту РФ в тимчасово окупованому Севастополі, а також демонструють масштаб пошкоджень.

Як повідомляе Війсковій портал «DEFENSE EXPRESS»
Як випливає із знімків, поширених проектом "Схеми" видання "Радіо Свобода" влучання однієї чи кількох крилатих ракет припало на центральну частину цієї триповерхової будівлі, масштаб візуально видимих пошкоджень можна описати словосполученням "величезна діра".


В соцмережах є знімки, зроблені безпосередньо на місці удару, і там чітко видно, що будівля вигоріла із середини, хоча ззовні фасад виглядає цілим.

OSIN-дослідники за цими знімками встановили координати цього об’єкту - 44.586118226454424, 33.51102469190817.



Центральний вузол зв'язку ЧФ РФ після удару 24 березня 2024 року, фото наводить спільнота "Око Гора"
Уже циркулюють також фотографії начебто знайдених сьогодні в тимчасово окупованому Севастополі уламків крилатих ракет, використаних для удару по рашистам 24 березня 2024 року. Стверджується, що це уламки від французьких крилатих ракет SCALP-EG.

Водночас, один із рашистських "воєнкорів" уже заявив, що за підсумками удару було уражено не тільки великі десантні кораблі "Азов" та "Ямал", але й розвідувальний корабель "Иван Хурс". Такі дані поки що не підтверджені, але й не спростовані.

Раніше Defense Express розповідав про те, що після ракетного удару ЗСУ в РФ у Чорному морі всього 7 десантних кораблів, а далі ще цікавіше.


Як стверджується, це уламок від французької КР SCALP-EG, знайдений 24 березня 2024 року після удару по окупантам в тимчасово окупованому Севастополі, джерело - спільнота NMFTE

Ще на цю тему