Окупанти відпустили з-під варти кримськотатарського активіста Едема Дудакова

15:30 14.03.2024

У тимчасово окупованому Криму російські силовики відпустили кримськотатарського активіста, делегата Курултаю кримськотатарського народу Едема Дудакова, затриманого після обшуку 13 березня.

Про це повідомляє Кримськотатарський ресурсний центр, передає Укрінформ.

"Російські окупанти в Криму відпустили делегата Курултаю кримськотатарського народу, члена Ревізійної комісії Курултаю Едема Дудакова. Наразі він знаходиться вдома", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, у Криму після обшуку російські силовики затримали делегата Курултаю кримськотатарського народу, члена Ревізійної комісії Курултаю Едема Дудакова.

Раніше, у лютому 2022 року, у Бахчисараї співробітники так званого Центру з протидії екстремізму провели обшук у будинку Едема Дудакова та відвезли до відділення поліції. Підставою для обшуку та затримання стало його «екстремістське висловлювання» у вигляді коментаря під дописом у соцмережах. Що саме він написав, не повідомлялося.

Едем Дудаков – один із публічних викривачів знищення країною-окупантом Ханського палацу в Бахчисараї, на якому утворилися тріщини після «реставраційних робіт».
 

Ще на цю тему