У Туреччині відбудеться Форум з відновлення України

14:00 31.01.2024

У Стамбулі у середу 31 січня відбудеться Форум з відновлення України, участь у якому візьме українська делегація на чолі з віцепрем'єр-міністром з відновлення України.

Про це повідомляє власкорка Укрінформу.

Форуму передуватиме низка двосторонніх зустрічей. Зокрема віцепрем'єр-міністр з відновлення України Олександр Кубраков зустрінеться з міністром торгівлі Туреччини Омером Болатом та міністром транспорту та інфраструктури Туреччини Абдулкадіром Уралоглу.

У складі української делегації на чолі з Кубраковим - представники Міністерства інфраструктури, ДП «Адміністрація морських портів України», ПАТ «Українська залізниця», Державного агентства з питань відновлення та розвитку інфраструктури України.

Програмою Форуму передбачено презентації турецьких підрядних компаній, робочі зустрічі Українсько-турецької ділової ради (DEIK).

Як повідомляв Укрінформ, у вересні минулого року Україна, Туреччина і Японія створили унікальний формат співпраці, спрямований на реалізацію спільних проєктів з відновлення України, зокрема її критичної інфраструктури.

Теми:

Ще на цю тему