Псевдовибори на ТОТ: москва вже погрожує "адміністраціям" за низькі "явки"

09:00 25.01.2024

Путінський режим намагається підстрахувати незаконні “президентські вибори” на тимчасово окупованих територіях. “Адміністрації” вже отримали попередження, що за низьку “явку” їм знизять знизити фінансування.

Про це повідомляє видання «Флот 2017» з посиланням на Центр національного спротиву (ЦНС).

“”Волевиявлення, яке має відбутись у березні 2024 року, має продемонструвати нібито підтримку окупації з боку місцевих. Проте традиційно ажіотажу навколо цього фарсу на ТОТ немає”, – зазначили у ЦНС. 

Росія перекидає на окуповані території політтехнологів та “волонтерів”, які мають на меті фальсифікувати процес й створити імітацію повноцінного “голосування”.

Відомо, що росіяни дозволили “голосувати” без паспорта рф, за місцем проживання й розтягнули “вибори” на три дні, щоб приховати низьку “явку”. 

В Центрі зауважили, що росія готується до завезення бюджетників та організації “каруселей”.

“Проте у кремлі вже попередили гауляйтерів, що провал “явки” цього разу призведе до зниження фінансування й “кадрових рішень””, – додали у Центрі національного спротиву. 

Нагадаємо, росія відправила на тимчасово окуповані території “десант” політичних технологів. “Спеціалісти” будуть працювати над забезпеченням “явки” на незаконні “президентські вибори”. Іншими словами, політтехнології будуть “малювати” необхідні путіну цифри.

Крім того, окупанти вже готують план з імітації “виборчого” процесу на так званих “виборах путіна” на ТОТ.

Теми:

Ще на цю тему