ЗСУ зруйнували дуже важливий для росіян залізничний міст  / Карта

09:40 08.01.2024

Збройні сили України 6 січня знищили напівзбудований російськими окупантами залізничний міст біля Гранітного, який повинен був стати ключовою ділянкою на важливому для росіян логістичному залізничному маршруті між росією та окупованим Кримом.

Про це повідомив радник маріупольського міського голови Петро Андрющенко, пише Флот-2017.

“Вчора ЗСУ прицільним ударом знищили напівпобудований залізничний міст, цистерни з паливом та інженерний транспорт в районі с. Гранітне. Намагались збити, але в якості ефективного російського ППО непогано виступила сама інженерна база”, – зазначив він.

Фото: АндрющенкоTime

Андрющенко додав, що тепер питання відкриття залізниці між Кримом та росією закрито надовго. Також, поки росіяни намагалися збивати ракети, вони розкрили позиції своїх сил ППО – координати вже отримали військові.

“Окремо хочу подякувати нашим сміливцям з Маріупольського Спротиву та мешканцям Маріупольського району, яки попри смертельний ризик здобули докази та забезпечили супровід до ліквідації важливого військово-логістичного інфраструктурного об’єкта. Пишаюсь бути частиною такої чудової команди”, – написав Андрющенко.
 

Ще на цю тему