«Українське Дунайське пароплавство» цьогоріч збільшило обсяг перевезень до 1,8 млн тонн

19:20 29.12.2023

«Українське Дунайське пароплавство» підбило підсумки 2023 року. Серед них збільшення обсягу перевезень, ремонт флоту, а також повернення морських суден.

«Підбиваємо підсумки 2023 року! Обсяг перевезень збільшився у порівнянні з 2022 роком та склав майже 1,8 млн тонн. Виконано майже півтори сотні ремонтів самохідного флоту та півтисячі ремонтів несамохідного», — розповіли у пресслужбі УДП, пише видання USM.

Зокрема УДП повернуло всі морські судна та відновило перше з них – «Вилково», яке вже виконує перші рейси.

«Ми повернули та відновили наш величезний плавкран. Він також працює і забезпечує дохід підприємства. Круто спрацювала наша перевалка – оброблено 262 тис. тонн вантажів. Це інвестпроєкт, який збільшив доходи, рентабельність перевезень та посилив ринкові позиції УДП», — йдеться у повідомленні.

В УДП підкреслили, що влітку підписали угоду про співпрацю з IFC, успішно пройшли перші підготовчі етапи та впритул наблизилися до наймасштабнішої інвестиційної програми в історії УДП.

«Наступний рік буде вирішальним. Складна економічна ситуація в країні, регіоні. Але ми наполегливо рухаємось вперед та очікуємо на появу перших модернізованих самохідних суден. Відбудеться багато інших змін, які стосуються системи управління підприємством. Модернізується не лише флот – модернізується все наше підприємство», — поділилися в УДП.
 

Ще на цю тему