У Києві вже зупинили рух метро між станціями «Теремки» і «Деміївська»

17:40 08.12.2023

У Києві рух поїздів метро на ділянці між станціями "Теремки" і "Деміївська" вже зупинено з міркувань безпеки та з урахуванням технічного стану тунелів.

Як передає Укрінформ, про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

“Поїзди курсують між станціями "Героїв Дніпра" – "Либідська". Дублюючі маршрути наземного транспорту запрацюють орієнтовно протягом двох годин", - ідеться у повідомленні.


У КМДА поінформували, у зв’язку з ремонтом перегінного тунелю на синій гілці метрополітену з 8 грудня від станції “Теремки” до станції “Либідська” буде організовано рух наземного транспорту, що дублюватиме маршрути закритих станцій метро.

 

 

Зокрема буде організовано рух тимчасового автобусного маршруту загального користування № 2-М “Кібернетичний центр – станція метро “Теремки” – станція метро “Либідська”, на якому працюватиме 60 автобусів з інтервалом руху 1 хвилина, а також тимчасового тролейбусного маршруту № 43-К “Кібернетичний центр – станція метро “Либідська”, на якому працюватимуть 20 тролейбусів з інтервалом руху 3 хвилини.


Також шлях автобусного маршруту загального користування № 38 подовжується до станції метро “Либідська”. На маршруті працюватиме 5 автобусів з інтервалом руху 17 хвилин.

Через необхідність вивільнення додаткових тролейбусів для роботи маршруту № 43-К, рух тролейбусного маршруту № 50 “Вулиця Милославська – станція метро “Либідська” тимчасово припиняється.

На тролейбусному маршруті № 50-К “вул. Милославська – площа Дарницька” збільшується кількість рухомого складу, зокрема працюватиме 10 тролейбусів з інтервалом руху 9 хвилин. Посилення роботи цього маршруту дасть змогу частково переорієнтувати пасажиропотік з Оболонсько-Теремківської лінії метро на Святошинсько-Броварську.

Теми: