Путіна переобиратимуть три дні. Російська ЦВК затвердила дати голосування на виборах президента

15:40 08.12.2023

Російська ЦВК офіційно затвердила триденне голосування на президентських виборах в РФ, повідомляє пропагандистське видання РИА Новости. Жителі країни-агресорки голосуватимуть 15, 16 та 17 вересня.

Крім того, як зазначає пропагандистське ЗМІ, центрвиборчком РФ також ухвалив «офіційний логотип» виборів та затвердив календарний план виборів: «кандидати від партій» матимуть змогу висунутися до 1 січня, «самовисуванці» — до 27 грудня.


Російський диктатор Володимир Путін, який керує країною фактично з 2000 року, ще не оголошував, що висуватиме свою кандидатуру. Проте його прессекретар Дмитро Пєсков заявляв, що у Путіна «конкурентів немає й бути не може».


Президентські вибори в РФ на окупованих територіях розтягнуть на декілька днів: у чому причина
Затверджені в 2020 році поправки до Конституції РФ дозволяють Путіну фактично правити вічно.

Раніше повідомлялося, що чергові вибори президента РФ відбудуться 17 березня 2024 року, цю дату призначила Рада Федерації країни-агресора РФ.

7 грудня очільниця ЦВК Елла Панфілова повідомила, що вони розглянуть можливість проведення виборів президента РФ на окупованих територіях України. Для цього вони мають провести консультації з Міноборони РФ, ФСБ та ватажками окупованих частин України. Рішення мають ухвалити не пізніше 12 грудня.

Теми:

Ще на цю тему