Росіяни влучили у припортову інфраструктуру Подунавʼя, загинув водій фури

13:20 07.12.2023

У ніч на 7 грудня російські війська атакували Одеську область ударними дронами, поцілили в припортову інфраструктуру Подунавʼя – пошкодили склад, елеватор, вантажівки, вбили одного з водіїв.

По це повідомив голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, пише Українська правда.

В повідомленні йдеться про те, що сьогодні вночі російські терористи упродовж майже двох годин атакували ударними безпілотниками Ізмаїльський район. Наші сили ППО збили переважну кількість "шахедів", проте, на жаль, є влучання.

Однак, окупанти прицільно атакували саме припортову інфраструктуру Подунавʼя. Пошкоджено складське приміщення, елеватор та вантажівки. Водій однієї з фур загинув. На місці сталася пожежа, яку оперативно ліквідували співробітники ДСНС".

Сили оборони півдня України повідомили, що, спрямувавши дрони на припортову інфраструктуру Подунав'я, росіяни знов використовували особливості ландшафту та близькість державного кордону.

Сили протиповітряної оборони знищили 11 БпЛА "Shahed-131/136", однак є влучання в припортову інфраструктуру.

Внаслідок атаки загинув 56-річний водій вантажного автомобіля, повідомила Одеська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва прокурорів Ізмаїльської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).
 

Ще на цю тему