Вогняний гриб заповнив небо: у Челябінську на території заводу прогримів вибух / Відео

21:16 26.11.2023

В одному з міст Російської Федерації прогримів вибух, після чого почалася сильна пожежа. Сталося це в Челябінську на тракторному заводі. 

Про це пише видання Фокус з писиланням на росЗМІ.

Зазначається, що загоряння сталося на території Челябінського тракторного заводу, який розташований по проспекту Леніна. Спочатку місцеві жителі повідомили про гучний вибух, після чого в небо піднявся величезний вогняний гриб. Усе це потрапило на камеру.

У пресслужбі управління МНС у регіоні в коментарі журналістам розповіли, що причиною гучних звуків нібито стало загоряння трансформатора. На місце прибули рятувальники, які мають впоратися з наслідками НП.

"На місці сили та засоби Челябінського пожежно-рятувального гарнізону. Відкрите горіння трансформатора ліквідовано на площі 40 кв. метрів", — повідомляють у МНС.

До слова, одразу після вибуху місцеві жителі почали повідомляти про перебої з електрикою. Світло могло зникнути в деяких районах міста. Про відновлення електропостачання додатково не повідомлялося.

Постраждалих і загиблих нібито немає. Місцева влада ніяк не прокоментувала інцидент на момент публікації матеріалу.

Докладно про санкції можна дізнатися у Базі даних юридичних осіб, щодо яких запроваджено санкції України, Канади, Великобританії, ЄС та США у зв'язку з російською агресією проти України.

 

Ще на цю тему