Одна з найбільших українських ІТ-компаній відкрила офіс в Румунії

08:00 24.10.2023

Одна з найбільших в Україні аутсорсингових ІТ-компаній SoftServe у третьому кварталі 2023 року відкрила нові офіси у Мексиці, Колумбії та Румунії.

Як повідомили у компанії, невдовзі планується запустити ще один додатковий офіс у Польщі, де вже працює 6 офісів, що об'єднують понад 1500 фахівців, повідомляє галузеве видання DOU, пише Бізнес.Цензор.

У SoftServe уточнили, що новий офіс у Мексиці запрацював у липні, раніше тут був коворкінг. Приміщення знаходиться у фінансовому районі міста Гвадалахара.

У вересні замість коворкінгу відкрили й офіс у Колумбії – у місцевій ІТ-столиці Медельїні.

Також у вересні запустили роботу офісу в румунському Бухаресті та організували офісний простір у форматі коворкінгу в місті Клуж-Напока.

У SoftServe додали, що румунський центр стрімко розвивається, у цій країні зараз працюють майже 150 фахівців.

Нагадаємо, на початку 2023 року SoftServe відкрив нові офіси в Полтаві та Києві, а також розширив робочі коворкінги в Тернополі й Вінниці.

Як писав БізнесЦензор, SoftServe – одна з найбільших ІТ-компаній в Україні, яку заснували Тарас Кицмей і Ярослав Любінец.

В компанії працює близько 12 тисяч фахівців, з них 9,5 тисяч – в Україні. Попри російське вторгнення, у 2022 році компанія наростила виторг на 30%. За оцінкою Forbes, він становив 9 млрд грн. 75% доходу від продажу IT‑послуг SoftServe приносять клієнти з Північної Америки, 20% – з Європи.
 

Ще на цю тему