У Британії представили рішення для покриття військових ризиків для суден у Чорному морі

13:20 02.10.2023

Британський страховий брокер Miller у партнерстві з технологічною компанією Clearwater Dynamics (CWD) та урядом України представив інструмент покриття військових ризиків для суден у Чорному морі.

Як повідомили в Miller, інноваційне рішення від CWD у режимі реального часу дозволить моніторити операційну діяльність у морському коридорі як під час транзиту суден, так і під час перебування їх у портах,пише видання Порти України.

Рішення буде підтримане страховиками Lloyd’s та лондонського ринку з рейтингом А, які нададуть страхові можливості для повного покриття полісів.

"Використовуючи технологію CWD та оперативну підтримку, ми можемо надати страховикам інформацію, необхідну їм для страхування суден, що прямують коридором. Ми відкриті для всіх запитів і сподіваємося допомогти Україні відновити життєво важливі міжнародні перевезення її зерна", - зазначив керівник підрозділу Direct Marine компанії Miller Нік Саммерс.

Наголошується, що завдяки значному збільшенню впевненості в тому, що судна активно контролюються під час роботи в зоні військового ризику, це партнерство допоможе забезпечити більш безпечний прохід торговельних суден з України та сприятиме переміщенню зерна для підтримки зростаючих гуманітарних потреб у світі.
 

Ще на цю тему