До Грузії ще раз прибуде лайнер із РФ: очікують прихильників Путіна та війни

11:00 29.07.2023

До грузинського порту Батумі 31 липня знову прибуде круїзний лайнер Astoria Grande з російськими туристами, серед яких очікуються зірки телеканалу RU.TV з виступами на сцені корабля.

Про це повідомляє "Эхо Кавказа", пише "Європейська правда".

Серед пасажирів Astoria Grande, який знову прибуде в Батумі, згадується учасник марафону "Zа Росію" на підтримку повномасштабного вторгнення РФ в Україну, прихильник анексії Криму Росією і висування Путіна в президенти РФ у 2018 році, а також колишній соліст гурту Hi-Fi Мітя Фомін, проти якого Україна ввела санкції.

Також на лайнері очікується російський музичний гурт "Тестостерон", який виступав перед військовослужбовцями ЗС РФ у військовому госпіталі Міноборони Росії в Нижньому Новгороді, а також Семенівським полком у Москві.

У керівній партії Грузії назвали "дикістю" протест проти лайнера з російськими туристами
Ще одним артистом на Astoria Grande буде білорус Дмитро Колдун, який давав концерт у так званій "ДНР" 2018 року і підтримує агресивну політику РФ.

Згідно з розкладом, лайнер вийде із Сочі 29 липня. Його пасажири можуть залишатися на судні до його відбуття з Батумі та не перетинати кордон Грузії.

Ще на цю тему