На Керченський міст і паром – черги із сотень авто

19:40 18.07.2023

Після відкриття реверсивного руху на Керченському мосту виникли черги із сотень автомобілів.

Про це повідомив Центр національного спротиву, передає Укрінформ.

“Станом на 16:00 в черзі з боку Тамані - 676 машин, з боку Керчі — 600. Час очікування — понад 2 години”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що до Керченського мосту зігнали студентів з окупованої частини Запорізької області, щоб вони допомогли автомобілістам у заторі. Росіяни подають це як молодіжну ініціативу, але насправді це псевдогромадські рухи на кшталт «Молода гвардія», до яких росіяни записують молодь під різними приводами.

Як повідомляє у Телеграмі Кримськотатарський Ресурсний Центр із посиланням на окупаційного радника "глави" Криму Олега Крючкова, у тимчасово окупованих Феодосії та Керчі розгорнули 34 пункти тимчасового розміщення для тих, хто чекає своєї черги на пором через Керченську протоку.

"Деякі пансіонати і готелі продовжили термін перебування відпочивальників на своїх територіях, перенісши їхній від'їзд на пізнішу дату", - поінформував він.

Зазначається, що у Феодосії готові прийняти до 600 людей, які чекають на пором, 16 пансіонатів, готелів і турбаз. Їм пропонують розміщення та харчування. А у Керчі таких пунктів тимчасового розміщення - 18.

Крючков додав, що у разі потреби можуть задіяти інші готелі.

Нагадаємо, уночі росіяни запустили рух автомобілів Керченським мостом однією із смуг, яка не постраждала під час вибуху.
 

Ще на цю тему