Samsung C&T оголосила про наміри працювати у Львові: меморандум

21:00 14.07.2023

Корейська компанія Samsung C&T у п'ятницю 14 липня підписала у Варшаві меморандум про наміри співпраці із мерією Львова. 

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий, пише ЛІГА.Новини.

"Цією угодою ми запустили процес планування спільних інфраструктурних проєктів, які можна буде реалізувати вже найближчим часом. Адже компанія Samsung відома не лише технічними, але й масштабними інфраструктурними рішеннями", – заявив Садовий у Facebook.

На сайті міської ради Львова повідомляється, що сторони домовились об'єднати досвід та залучити ресурси до будівельно-інфраструктурних проєктів, зокрема до проєктів з розбудови інфраструктури програми розумного міста у Львові.

Вони планують сформувати пул інвестиційних проєктів у сфері розвитку інфраструктури, технологій, громадського транспорту, а також сприяти співпраці між Львовом та корейськими компаніями.

Samsung C&T – південнокорейська будівельна та інженерна корпорація, заснована як перша компанія Samsung. Часто вважається холдинговою компанією чеболю Samsung, оскільки є основним акціонером різних філій, зокрема й Samsung Electronics.
Samsung C&T будував найвідоміші хмарочоси у світі, такі як Бурдж Халіфа у Дубаї, вежі Петронас та PNB 118 у Малайзії, будівля Саудівської фондової біржі. Також в її портфоліо метрополітен в Ер-Ріяді, аеропорт в Сеулі та багато інших проєктів.
 

Ще на цю тему