На теріторії «Кримського Титану» окупанти розмістили склади з боєприпасами / Фото

08:00 04.07.2023

На заводі «Кримський титан» в окупованому Армянську в Криму росіяни розмістили склади з боєприпасами, які прикривають замаскованими системами протиповітряної оборони «Панцир-С1».

Як пише ZN.UA, про це повідомляють розслідувачі проекту evocation.info.

За даними журналістів, на заводі, найімовірніше, знаходяться штаб та склади з боєприпасами російських окупантів. Зокрема на це вказує велика кількість товарних вагонів, які курсують по залізничній гілці, що веде до непрацюючого підприємства. Розташувавши їх на заводі хімічного підприємства, росіяни використовують небезпечний стратегічний об'єкт як прикриття.

«У разі вибуху окупанти спробують перекласти відповідальність у тому, що сталося, на ЗСУ, але є докази того, що саме окупанти завезли на хімічний завод військову техніку і боєприпаси, створивши таким чином загрозу екологічній катастрофі», - зазначають автори розслідування.

Фото: evocation.info

Ще на початку червня в розвідці України повідомили, що російські окупанти готують провокацію на хімічному заводі в Арм’янську. Відомо, що на територію заводу «Кримський титан» завезли вибухівку і замінували частину території.
 

Ще на цю тему