Міжнародна фінансова корпорація допоможе модернізувати флот Українського Дунайського пароплавства

12:20 22.06.2023

Міжнародна фінансова корпорація (IFC), що входить до Групи Світового банку, сприятиме в модернізації та збільшенні флоту Українського Дунайського пароплавства. 

Відповідна угода про співпрацю була підписана 21 червня у Лондоні в рамках міжнародній конференції з відновлення України Ukraine Recovery Conference.

Про це повідомляє ЦТС з посиланням на УДП.

"ІFC підтримує український уряд у мобілізації приватних інвестицій, у тому числі через такі проекти, як проект з Українським Дунайським пароплавством для модернізації його флоту та підвищення стійкості транспортного сектору та експортного потенціалу України", - прокоментував підписання угоди Альфонсо Гарсіа Мора, віце-президент IFC у Європі, Латинській Америці та Карибському басейні.

Керівник УДП Дмитро Москаленко, зі свого боку відзначив, що співпраця з IFC полягатиме не лише у залученні інвестицій в розпочату програму модернізації та розширення флоту. УДП ставить за мету дотримання високих стандартів IFC щодо корпоративної політики, комплаєнсу та фінансової прозорості.

Повідомляєтся, що проектна команда IFC розглядає Дунай як одну з важливих складових продовольчої безпеки та економічної інтеграції України з ЄС.
 

Ще на цю тему