Партизани ліквідували групу російських загарбників поблизу окупованого Мелітополя і підірвали міст

20:00 11.06.2023

У тимчасово окупованому селі Чкалово, Мелітопольського району, партизани знищили групу російських загарбників.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ із посиланням на Центр національного спротиву. 

"Ворог на тимчасово окупованих територіях Запорізької області не може почувати себе у безпеці. І не важливо, чи вони на фронті, чи в тилу. Українське підпілля працює і днями ліквідувало групу російських військових, які зайняли один з будинків місцевих", - ідеться в повідомленні. 

Сказано також, що серед окупантів почастішали випадки дезертирства і відмов виконувати вказівки безпосередніх командирів.

Центр національного спротиву подякував мешканцям на ТОТ за повідомлення про місце розташування та пересування російських військових.

Крім того, у селищі міського типу Якимівка у Мелітопольському районі Запорізької області силами партизанів здійснено підрив залізничного мосту. Про це повідомив воєнний блогер Анатолій Штефан, пише група Інформаційний спротив.

«В населеному пункті Якимівка ТОТ Запорізької області силами партизанів м. Мелітополь було здійснено підрив залізничного мосту – логістичної артерії, через яку здійснювалось постачання О [озброєння] і ВТ [військової техніки] противника з АР Крим на ТОТ Запорізької області», – написав він.
 

Ще на цю тему