Проти кримчанина Олега Приходька фабрикують нову справу – донька політв'язня

19:20 29.05.2023

Проти засудженого на 5 років політв'язня, кримчанина Олега Приходька фабрикують нову справу. 

Наразі він залишився без адвоката, тож рідні не знають, де утримується Приходько після останнього етапування з ФКУ Т-2 міста Володимира. Про це повідомила донька бранця Кремля Наталя Приходько, повідомляє qirim.news з посиланням на Об'єднання родичів політв'язнів Кремля.

«Коли ми з мамою в січні приїхали до Володимира на побачення, нас не пустили. Сказали в колонії, що потрібен дозвіл слідчого, оскільки проти батька порушено нову кримінальну справу. Слідчий ФСБ протягом дня обіцяв дати дозвіл на побачення, але дав його ввечері. Це була п’ятниця, ми не змогли скористатися ним і поїхали додому», — сказала Наталя Приходько.

Також вона додала, що батько востаннє телефонував додому з чужого телефону, перебуваючи у слідчому ізоляторі Краснодара. За її словами, через відсутність адвоката родина не знає про місцеперебування українського активіста. Невідомі й причини порушення нової кримінальної справи проти нього. На те, щоб найняти адвоката, сім’я не має коштів.

Зазначається, що останній адвокат Сергій Легостов повідомив, що більше не представляє інтереси Приходька і не володіє інформацією про його місцеперебування.
 

Ще на цю тему