Рашисти заявляють про формування нового армійського корпусу, двох мотострілецьких дивізій та полку морської піхоти

17:30 21.05.2023

Цікаво, що при цьому вони говорять про використання гібридного підходу - "часткова мобілізація" з доплатами від регіональної влади

Рашистські ресурси з посилання на "РИА Кабардино-Балкария" пишуть, що зараз армія РФ формує 40-ий армійський корпус, який буде призначений для окупаційної служби на територіях тимчасово окупованих частин Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей України, і також – для боїв проти ЗСУ безпосередньо на лінії фронту. 40-ий АК приписаний до складу Південного військового округу ЗС РФ, і тут особливо цікавим виглядають шляхи його комплектування.

Якщо росіянин просто бажає укласти контракт з Міноборони РФ, то йому обіцяють лише "голу ставку" в 198 тисяч рублів щомісячної зарплати, якщо ж висловлює цілеспрямоване бажання піти на службу саме в 40-ий армійський корпус, то йому обіцяють ще 200 тисяч рублів щомісячний доплат від глави Кабардино-Балкарського регіону РФ.

Але схоже, що така схема поки не набрала обороти, бо рашистські ресурси пишуть, що з тієї Кабардино-Балкарії з початку 2023 року саме в 40-ий АК пішли служити лише 30 осіб.

Також цікаво, що при цьому рашистські ресурси стверджують про те, що в складі армії РФ уже сформовані дві нові мотострілецькі дивізії – 6та та 47-ма, котрі начебто уже направлені на фронт для участі в боях проти ЗСУ.

І також – стверджують про появу біля лінії фронту новосформованого 390-го полку морської піхоти Тихоокеанського флоту ВМФ РФ, що був розформований у 2008 році та входив до складу 55-ої дивізії морської піхоти ТОФ. Що в свою чергу дає підстави російським коментаторам припускати, що в найближчий час Міноборони РФ може бодай "на папері" відновити цю 55-ту дивізію морської піхоти в складі берегових військ.

 

Теми:

Ще на цю тему