Український «Інтерпайп» експортував труби через румунський порт Констанца

19:40 19.05.2023

Українська промислова компанія «Інтерпайп» відвантажила трубну продукцію до Євросоюзу через румунський порт Констанца. 

Про це повідомила прес-служба компанії, пише видання Порти України.

Український виробник виступає постачальником труб у двох проєктах, які реалізують в Іспанії та Португалії. Постачання здійснюються перебудованим у 2022 році логістичним маршрутом через румунський порт Констанца.

Компанія вже відвантажила безшовні лінійні труби для будівництва нового терміналу аеропорту на острові Тенерифе Канарського архіпелагу в Атлантичному океані. Продукцію компанії використають для облаштування системи вентиляції та кондиціювання.

В рамках іншого проєкту компанія виступає постачальником продукції для поліметалічної копальні на родовищі Невес-Корво (Португалія), одному з основних центрів видобування металічних корисних копалин у Західній Європі. Тут реалізується великий проєкт розширення копальні, в якому продукція компанії буде використана для розширення резервуару для відходів та створення штучного озера.

У вкрай важких воєнних реаліях місія «Інтерпайпу» дуже вагома для економіки країни: забезпечувати людей роботою, а країну — податками від виробленої продукції, особливо — для експортних ринків. Завдяки нашим європейським друзям, які максимально спростили режим торгівлі для українського бізнесу, ми можемо брати участь у знакових проєктах у Євросоюзі”, — зазначив директор з продажів труб «Інтерпайпу» на європейський ринок Іван Мазанка.

«Інтерпайп» — українська промислова компанія, виробник сталевих труб та залізничної продукції. Продукція компанії постачається більш ніж у 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2021 року компанія реалізувала 602 тис. тонн трубної продукції та 174 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюється під брендом KLW. У компанії працюють 10 тис. співробітників.

До масштабного російського військового вторгнення в Україну у лютому 2022 року «Інтерпайп» здійснював експорт своєї продукції через Одеський морський порт.
 

Ще на цю тему