На кордоні Вірменії та Азербайджану ескалація, є поранені

15:00 11.05.2023

Вірменія та Азербайджан взаємно звинувачують одне одного в порушенні режиму припинення вогню на кордоні.

Міноборони Вірменії твердить, що з 6 ранку четверга армія Азербайджану обстрілює з мінометів та артилерії вірменські позиції в напрямку Сотка в Гегаркунікській області країни. Про це Цензор.НЕТ повідомляє з посиланням на "Радіо Азатутюн".

Прессекретар Міноборони Вірменії Арам Торосян повідомляє про трьох поранених. Він також стверджує, що азербайджанці обстріляли машину швидкої допомоги, в якій був поранений військовослужбовець.

Міністерство оборони Азербайджану зі свого боку повідомило, що "внаслідок прицільного вогню з боку супротивника був важко поранений в голову військовослужбовець надстрокової служби азербайджанської армії". У Баку звинуватили Єреван у порушенні режиму припинення вогню.

"З ранку 11 травня збройні сили Вірменії, ще більше нагнітаючи обстановку, ведуть мінометний обстріл позицій азербайджанської армії з позицій у Зодському напрямку Басаркечарського району. Підрозділи азербайджанської армії вживають необхідних заходів у відповідь", - ідеться в повідомленні Міноборони Азербайджану.
 

Ще на цю тему