В Угорщині сталася аварія на залізниці, затримується український потяг

14:00 08.05.2023

В Угорщині внаслідок аварії зійшли з рейок дев'ять вагонів вантажного поїзда із залізною рудою, через це затримуються українські пасажирські поїзди.

Як повідомляє "Європейська правда", про це йдеться у заяві Укрзалізниці.

У неділю вранці 9 вагонів угорського 35-вагонного вантажного поїзда із залізною рудою зійшли з рейок. Наразі тільки розпочався підйом вагонів, відтак відновлення залізничної колії та контактної мережі триватиме щонайменше день.


"У зв'язку з транспортною подією на Угорській залізниці, безпересадкові вагони Відень-Київ відправленням із Відня 07.05.2023 запізнюються на 6 годин", – повідомили в Укрзалізниці.

Зазначається, що по прибуттю на станція Чоп вагони будуть включені до складу поїзда №82 Ужгород-Київ і прибудуть до столиці 09.05.2023 (замість 08.05.2023 о 19:30) у складі поїзда №750.


Рух потягів між містами Хайдухадгаз та Уйфехерто призупинено, угорська залізниця пропонує пересадки на підмінний автобус, а угорські та австрійські поїзди інтерсіті між Будапештом і Захонню курсуватимуть між Будапештом і Ньїредьгазою через Мішкольц із довшим часом у дорозі.

"Відтак звертаємо увагу українських пасажирів, що затримка торкнеться і зворотних поїздів до Відня, просимо враховувати це при плануванні пересадок і вильотів з будапештського аеропорту", – зазначили в Укрзалізниці.

Ще на цю тему