Найбільша аграрна конференція з початку війни Grain Ukraine-2023 відбудеться в Києві

15:40 04.05.2023

30-31 травня в Києві відбудеться найбільша аграрна подія з моменту початку війни в Україні — міжнародна зернова конференція Grain Ukraine. Організатори події — компанія IdeasFirst, група терміналів TIS та зерновий термінал Neptune.

Андрій Ставніцер, співвласник Групи терміналів TIS та засновник конференції Grain Ukraine, запрошує титанів аграрного ринку зустрітися та обговорити плани на майбутнє:

Цього року, мабуть, кожна дитина у світі дізналася, що її улюблені сніданки — з України. До війни це було не так очевидно, а сьогодні ми з вами на передовій продовольчої безпеки планети. Ціна — зависока, але це вже відбулося. І ми можемо перетворити цю біду у можливість. Наш голос зараз чутніше, ніж будь-коли, і ми можемо впливати навіть на той хаос, який відбувається зараз у великій геополітиці”.

Головна тема цьогорічної події — «Український аграрний бізнес: розвиток в умовах війни».

На Grain Ukraine-2023 будуть порушені такі питання:

Як аграрний сектор пристосовується до умов воєнного часу.
Які зміни відбуваються в логістичних шляхах.
Якими є прогнози щодо продажу українського зерна на основних ринках збуту.
Якими є найближчі перспективи інвестицій в глибоку переробку в Україні.
Де взяти гроші на виживання та розвиток.
Вперше в рамках Grain Ukraine відбудеться New Food Summit, під час якого експерти будуть обговорювати можливості інвестицій та перспектив розвитку агропереробки під час війни.

Учасників події очікують важливі доповіді і свіжі прогнози від експертів ринку та офіційних осіб, жваві дискусії та обговорення. В рамках конференції заплановано виступи понад 40 спікерів.

Свій приїзд на подію вже підтверджують іноземні спікери та партнери конференції. Кейноут-спікер цьогорічної Grain Ukraine — Джонатан Грейндж (Jonathan Grange), партнер Sunstone Brokers.

Аудиторія конференції: 400+ перших осіб зернового ринку, представників виконавчої та законодавчої влади.

Ще на цю тему