«Кримнашисти» кардинально поміняли улюблені місця відпочинку на травневі свята

10:00 01.05.2023

Масштабні вибухи, які дедалі частіше розносяться у тимчасово окупваному росією Криму, змушують її громадян змінювати звички. 

Тепер травневі свята "кримнашисти" відзначатимуть здебільшого не на українському півострові, а в Дагестані, Кисловодську, Калінінграді та інших глибинках.

Про це свідчать дані прокремлівської агенції ТАСС, яка щороку збирає статистику популярних місць для дозвілля росіян. Ще 2021 року природа Криму манила їх туди натовпами, але вже через два роки ситуація змінилася суттєво, пише Обозреватель.

Так, напередодні травневих свят із шашликами на природі громадяни РФ більшістю голосів підтримували кримські канікули. Окупований 2014 року півострів майже вісім років залишався місцем паломництва російських відпочивальників, помітно випереджаючи навіть популярний курорт Сочі.

Проте вже у 2023 році пропагандистські ЗМІ змушені визнати, що операція з освоєння півострова України з розгромом провалилася. Росіяни збагнули, що "бавовна" може будь-якої миті зіпсувати їм пікнік і доведеться негайно нести з нього ноги.

Після масштабного вибуху на нафтобазі в Севастополі росіяни влаштували справжню істерику в мережі та закликали чинити чергові вбивства українців та теракти у мирних українських містах.
 

Ще на цю тему