Глава уряду Вірменії зробив заяву, яка «розірвала» російських пропагандистів

12:00 24.04.2023

Пашинян допустив відмову від претензій на Нагірний Карабах, але Росію, яка підживлює конфлікти навколо себе, таке не влаштовує

Вірменія зможе отримати стабільний мир з сусідами, якщо відмовиться від претензій на Карабах і погодиться на кордони Вірменської РСР. Про це заявив прем'єр-міністр країни Нікол Пашинян, виступаючи в парламенті.

Він зазначив, що без стабільного миру Вірменія не зможе нормально розвиватися, тому потрібно врегулювати відносини з Азербайджаном і Туреччиною.

«Мир можливий, якщо у всіх наших міжнародних відносинах не тільки сьогодні, але і на майбутнє ми чітко зафіксуємо, що визнаємо територію в 29 800 кв. км Республікою Вірменія – територію Вірменської РСР, коли ми отримали незалежність в 1991 році. І у нас немає не тільки ніяких територіальних претензій від інших країн, але і ніколи не буде», – сказав очільник уряду.

І хоч Пашинян допустив відмову від претензій на Нагірний Карабах, але Росію, яка підживлює конфлікти навколо себе, таке не влаштовує. На заяву миттєво відреагували російські пропагандисти. Так, журналіст та путініст Антон Красовський обізвав премʼєр-міністра Вірменії.

Глава уряду Вірменії зробив заяву, яка «розірвала» російських пропагандистів фото 1
Пропагандистка Маргарита Симоньян також не залишилася осторонь і долучилася до гнівних коментарів.

Ще на цю тему