У Маріуполі підірвали авто начальника «поліції», який відповідав за фільтраційні заходи

15:00 28.03.2023

У тимчасово захопленому Маріуполі 27 березня сили спротиву підірвали автомобіль начальника «поліції», який організовував фільтраційні заходи у місті, зараз він перебуває у лікарні у тяжкому стані.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада з посиланням на мера Вадима Бойченка.

«Розповідаємо більше про вчорашню атаку маріупольського спротиву на одного з керівників окупаційних військ у Маріуполі. Ціллю спротиву став Михайло Москвін, начальник «поліції» в окупованому Маріуполі. Саме ця людина відповідальна за організацію фільтраційних заходів, які призвели до численних арештів цивільного населення міста. Після підриву автівки окупант знаходиться в лікарні №2», – йдеться у повідомленні.

За словами Бойченка, за наказами цього злочинця тисячі мирних маріупольців опинилися за ґратами, але покарання знайде кожного ворога.

«Зараз Москвін у лікарні у тяжкому стані. Яким би не був прогноз лікарів, але його доля вже вирішена», – підкреслив мер.

Нагадаємо, тимчасово захоплений Маріуполь та навколишні селища російські загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб своєї армії.
 

Ще на цю тему