Прігожин: Якщо «вагнерівцям» не дадуть снарядів, російський фронт посипиться, а Крим — впаде 

18:00 05.03.2023

Засновник ПВК "Вагнера" Євгєній Прігожин заявив, що якщо російські сили, насамперед підконтрольні йому бойовики, не захоплять Бахмут в Донецькій області та відійдуть з міста, то весь фронт посиплеться "до російських кордонів", а ЗСУ підуть на прорив. 

"Фронт посипається до російських кордонів, можливо, і далі посипається. Ситуація буде несолодкою для всіх воєнізованих формувань, які захищають інтереси Росії", - заявив Прігожин, пише ZN.UA.

Ба більше, за словами "кухаря Путіна", питання зі снарядним голодом у вагнерівців так і не вирішилося. А саме ця проблема може призвести до їх відходу з Бахмута. Власне, цим Прігожин й погрожує військовому керівництву РФ. 

"І напружена українська армія зліва-праворуч на флангах, а також центром увірвалася на територію "ЛНР", змела Луганськ, змела Краснодон (Сорокине - ред.), вийшла на територію РФ. Армія змушена була намагатись стабілізувати фронт – і посипалися фланги. Далі впав Крим там, я не знаю, багато ще всяких катаклізмів", – спрогнозував ситуацію Прігожин.
 

Ще на цю тему