рф спростувала інформацію про випробування нові гіперзвукові ракети "Циркон" біля ПАР

11:00 23.02.2023

російські військові спростували інформацію про те, що вони планують випробувати свої нові гіперзвукові ракети "Циркон" під час військово-морських навчань біля берегів Південної Африки на цьому тижні.

Передає УНН з посиланням на Apnews.

Деталі

Військові рф спростували інформацію про те, що планують випробувати свої нові гіперзвукові ракети "Циркон" біля Південної Африки.

Доповнення

Цілі росії щодо військово-морських навчань опинилися під пильною увагою через участь фрегата "Адмірал Горшков", який озброєний гіперзвуковими ракетами та служив для них основним випробувальним полігоном.

Корабель прибув до Кейптауну минулого тижня з літерами Z та V, які також можна побачити на російській зброї на передовій в Україні та які використовуються як патріотичні символи в росії.

рф заявила, що ракети "Циркон" можуть долати будь-які системи протиракетної оборони, летячи зі швидкістю 11 265 км/год, що приблизно в дев'ять разів перевищує швидкість звуку, ракета може вражати цілі на морі та на суші. За словами рф, цей тип ракет має дальність польоту понад 1000 кілометрів.

Теми:

Ще на цю тему