росіяни почали будувати крематорій на Луганщині через величезні втрати – Гайдай

14:40 07.02.2023

У Новопскові на Луганщині росіяни почали будівництво стаціонарного крематорію через неможливість вивозити трупи своїх вояків.

Як передає Укрінформ, про це начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив у Телеграмі.

«Через розгром практично припинив своє існування т. зв. «Другий армійський корпус народної міліції лнр». Є в нас інформація, що під Новопсковом загарбники почали рити котлован. Звісно, що це не для будівництва якоїсь лікарні чи школи, чи дитячого садочку. Це для будівництва нового крематорію насправді. Тому що вони просто не мають місця, куди складати оті всі трупи», - повідомив Гайдай.

За його словами, спостерігається цікава тактика російського командування. Новоприбулі підрозділи мобілізованих ізолюють один від одного, кадрові військові або кадировці припиняють будь-яке спілкування між солдатами поповнення.

«Тому що внаслідок отих розвідок боєм, отих постійних атак у них величезна кількість загиблих та поранених, і начальники в такий спосіб намагаються запобігти панічним настроям в середовищі необстріляних бійців», - зазначив очільник Луганщини.

Теми:

Ще на цю тему