В Маріуполі стався потужний вибух в казармі, де базувалося більше 200 рашистів

08:20 25.01.2023

В тимчасово окупованому Маріуполі сьогодні, 24 січня, орієнтовно о 18:00 стався потужний вибух в казармі, де базувалося більше 200 військовослужбовців російської федерації.

Про це йдеться у повідомленні в Telegram-каналі радника міського голови Маріуполя Петра Андрющенка, пише група Інформаційний спротив.

“Сьогодні (24 січня – ред.) приблизно об 18-00 бавовна завітала саме в казарму окупантів, яку напередодні маркували члени групи Маріупольського Спротиву. Місце свята бавовни щільно закрито військовими окупантами. Все в диму, купа “швидких” та “мчс”. В цій казармі базувалось 200+ окупантів кавказької зовнішності, дагестанців або кадирівців. Встановити кількість втрат ворога поки не є можливим, але що вони є та немаленькі — поза всякий сумнів. Дійсно шикарний день для Маріуполя. Це — лише початок. Далі буде більше”, — йдеться у повідомленні.

Петро Андрющенко також додав, що це — вже другий вибух в цьому районі за сьогоднішній день. За його словами, зранку був невеликий “недоліт” метрів на 150 в бік Кальміуського відділу поліції.

Таож у Маріуполі бійці руху Опору підірвали позашляховик, у якому перебували російські військові.

«За підтвердженою інформацією, було ліквідовано трьох офіцерів. Слідчий комітет Росії розслідує справу за ознаками – тероризм і екстремізм», – повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.
 


 

Ще на цю тему