Один із великих IT-роботодавців України Grid Dynamics купує американську IT-компанію Mutual Mobile з офісами в Індії.

12:20 29.12.2022

Американська Grid Dynamics з офісами в Україні купує IT-компанію Mutual Mobile зі штаб-квартирою в Остіні, яка спеціалізується на створенні цифрових технологічних та дизайн-рішень для компаній зі списку Fortune 500.Advertis

Про це йдеться у повідомленні компанії.

У жовтні обсяг експорту IT-послуг знизився на 7% (Фото:Arnold Francisca \ Unsplash)
Український експорт IT-послуг перевищив $6 млрд з початку року, попри падіння у жовтні
Офіси Mutual Mobile знаходяться в Північній Америці та Індії та налічують близько 200 фахівців, які стануть частиною команди Grid Dynamics.

Зазначається, що угода дозволить Grid Dynamics диверсифікувати свою глобальну клієнтську базу, розширити штат талантів та посилити портфоліо цифрових технологічних рішень.

Купівля Mutual Mobile прискорює стратегічну експансію Grid Dynamics на інженерний ринок Індії. Її технологічне лідерство та глибока інженерна експертиза, зокрема у сфері мобільних технологій та UX, дозволить нам залучати ще більше висококваліфікованих талантів для задоволення потреб наших клієнтів у створенні інноваційних комплексних цифрових рішень», - зазначив CEO Grid Dynamics Леонард Лівшиць.

Grid Dynamics — входить до ТОП-20 найбільших IT-компаній України за версією видання DOU та розробляє центри у Києві, Харкові, Львові, Дніпрі та інших містах. Серед клієнтів - Google, Apple, Raymond James, Tesla, PayPal та інші технологічні та індустріальні гіганти.

Mutual Mobile була заснована у 2009 році. Її ключовими секторами роботи є технології, охорона здоров'я, автомобільна промисловість та фінансові послуги.

Як повідомлялося, навесні цього року міжнародна IT-компанія Grid Dynamics оголосила про закриття офісів у Росії . У компанії почали розробляти план виходу з РФ одразу після повномасштабного вторгнення в Україну.

Ще на цю тему