В окупованому Криму, бєлгороді та курську пролунали вибухи

06:16 17.12.2022

Уночі 17 грудня "щось трапилося" не тільки на тимчасово окупованій території України, але й на території країни-окупанта: одразу в низці міст пролунали вибухи.

Перші повідомлення про вибухи почали з'являтися одразу після півночі, передає Укрінформ із посиланням на 24 канал.

Перші вибухи 17 грудня пролунали в білогородській області росії у перші хвилини нового дня. Місцеві пабліки поширюють відео, на яких чути звуки вибухів. Однак поки що традиційні версії про "роботу ППО" ніхто не говорить. Цікаво, що вибухи в області пролунали тоді, коли Схід та Південь України охопили повітряні тривоги.

Місцеві пишуть, що уламок боєприпасу впав на чийсь автомобіль. Близько 1:50 в бєлгородській області знову "було гучно".

Через лічені хвилини після перших вибухів у бєлгороді вибухи пролунали вже на українській території, а саме в тимчасово окупованому Сімферополі. Пропагандистські канали кажуть про нібито "диверсію", унаслідок якої могли бути пошкоджені бензовози та військова техніка ворога. Однак ця інформація ще потребує підтверджень.

Далі в телеграм-каналах з'явилася інформація про вибухи у Бахчисараї. Однак жодної іншої інформації, окрім як самого факту станом на 2:30 не було.

Близько 1:20 і 2:00 "бавовна" завітала і до міста курськ в росії. Що трапилося у місті – поки не відомо. Місцеві пишуть про звуки вибухів в одній із частин міста. Тамтешня влада поки що ніяк не коментує вибухи.

Як повідомлялося, у п’ятницю, 16 грудня, росія здійснила новий масований обстріл України. Згідно з даними головнокомандувача ЗСУ, із районів Каспійського та Чорного морів ворог випустив по об’єктах критичної інфраструктури України 76 ракет, з них 72 крилаті (Х-101, "Калібр", Х-22) та чотири керовані авіаційні ракети (Х-59/Х-31П). Сили протиповітряної оборони України збили 60 ворожих ракет. Через пошкодження енергооб'єктів були введені екстрені аварійні відключення електроенергії по всій країні.

Теми:

Ще на цю тему