У Чорному морі росія тримає корабель з вісьмома «Калібрами»

13:40 07.11.2022

російські війська тримають на бойовому чергуванні в Чорному морі чотири кораблі, один з яких — носій ракет «Калібр».

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє пресслужба ОК «Південь», інформуючи про оперативну обстановку на півдні Україні .

«В Чорному морі ворог посилив угруповання з трьох кораблів додатково одним ракетоносієм, спорядженим вісьмома «Калібрами». Але в штормовому морі всі 4 одиниці тримаються неподалік південного кримського узбережжя: подалі від української зброї, ближче до пунктів базування»,- йдеться в повідомленні.

В пресслужбі також повідомили, що мінна небезпека посилена штормовою погодою, але це більше стосується винесення мін до урізу води. Функціонування зернових коридорів триває відповідно до графіка, скоординованого Стамбульським центром.

Крім того, за інформацією пресслужби, в Молдові та Придністров’ї, попри спроби проросійських сил розхитувати суспільно-політичні настрої населення, обстановка стабільна. Ознак формування наступальних угруповань не виявлено.


Як повідомляв Укрінформ, напередодні у Чорному морі на бойовому чергуванні перебувало сім російських кораблів, серед яких не було жодного носія ракет типу «Калібр».

Ще на цю тему