У МО рф підтвердили пошкодження одного корабля ЧФ в окупованому Севастополі

15:30 29.10.2022

Міністерство оборони РФ підтвердило, що під час сьогоднішніх вибухів у Севастополі отримали пошкодження один корабель - морський тральщик "Іван Голубець", а також загородження в бухті "Південна". 

У повідомленні оборонного відомства сказано, нібито "теракт", а саме так назвали інцидент у Росії, здійснили ЗСУ сьогодні о 4 ранку з залученням дев'яти БПЛА і семи автономних морських безпілотників, пише ZN.UA

При цьому у Москві переконують, що ППО збила всі повітряні об'єкти. Там зауважили й те, що цей інцидент готували "українські військові під керівництвом британських фахівців".

Як повідомлялося, сьогодні вранці в тимчасово захопленому Севастополі лунали вибухи, їх чули мешканці всього міста. Загарбники заявили, що кораблі чорноморського флоту нібито відбивають «атаку безпілотників» над Севастопольською бухтою. Було зупинено рух поромів та катерів та перекрита бухта.

27 жовтня окупаційна адміністрація Криму заявила про атаку безпілотника на Балаклавську ТЕС у Севастополі, внаслідок якої нібито пошкоджено один із трансформаторів. Та водночас там стверджують, що об'єкт збили і він "не досяг мети".
 

Ще на цю тему