Іран поставить росії 40 газових турбін - ЗМІ

20:20 24.10.2022

Іран оголосив про підписання контракту з росією на постачання їй 40 турбін для допомоги її газовій промисловості, яка зіткнулася з технологічними проблемами після введення країнами Заходу санкцій за її вторгнення в Україну.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на іранські ЗМІ повідомляє The Times Of Israel.

Зазначається, що під час виступу, присвяченого підписанню контракту на продаж турбін росії, генеральний директор Іранської газової інженерно-розробної компанії Реза Нушаді заявив, що «промислові успіхи Ірану не обмежуються галузями ракет і безпілотників».

«Наразі 85 відсотків об’єктів та обладнання, необхідних для газової промисловості, побудовані всередині країни, і на основі цього потенціалу нещодавно було підписано контракт на експорт 40 турбін іранського виробництва до росії», — додав він.

Нушаді не уточнив, коли було підписано контракт, і коли мають бути доставлені турбіни.

Як повідомляв Укрінформ, Європейський союз попередив Іран про нові санкції, якщо він продовжить постачати росії ударні безпілотники.

Докладно про санкції можна дізнатися у Базі даних юридичних осіб, щодо яких запроваджено санкції України, Канади, Великобританії, ЄС та США у зв'язку з російською агресією проти України.


 

Теми:

Ще на цю тему