На переправу через Керченську протоку чекають до трьох діб - стоять кілометрові черги

15:40 18.10.2022

Аби скористатися поромною переправою через Керченську протоку, можна простояти в черзі до трьох діб.

Як передає Укрінформ, про це повідомило у Фейсбуці представництво Президента України в Автономній Республіці Крим.

«Кілометрові черги на поромну переправу та до самого “кримського мосту” не закінчуються, люди іноді чекають близько трьох діб, щоб дістатися до іншого берегу Керченської протоки. У цих чергах стоять і вантажівки з медикаментами для кримських аптек, де вже відчувається нестача ліків», - йдеться в дописі.

Окрім того, наголошують у відомстві, після вибухів на незаконному “кримському мосту” окупаційні медіа намагаються приборкати хвилю обурення та страху в суспільстві. Тому з'явилися заяви окупаційних «адміністрацій» про посилення охорони мосту, перевірку роботи переправи, про польові кухні для людей у кілометрових чергах, кадри ремонту мосту тощо. Однак, як акцентують у представництві, усе це не допомагає - реакція суспільства залишається негативною.

Як повідомлялося, одна з причин величезних черг на поромну переправу через Керченську протоку - намагання окупантів перекидати нею військові техніку.

Уранці 8 жовтня на Керченському мосту, що з'єднує росію та тимчасово окупований Крим, зафіксували вибух та пожежу. На залізничній частині мосту горів вантажний потяг, обвалилася частина дорожнього полотна.

Теми:

Ще на цю тему