У Москві вже не працює колесо огляду, яке вчора відкрив путін

19:00 11.09.2022

Нове колесо огляду «Сонце Москви» на ВДНГ, урочисто відкрите за участю президента росії володимира путіна в суботу, в неділю вже не працює.

Як передає Укрінформ, про це повідомляється на сторінці атракціону на сайті ВДНГ.

Станом на 13.30 неділі там написано: «Завтра з 12.00». При цьому точний день відновлення роботи щоденного атракціону не вказано.

«Покататися на колесі огляду «Сонце Москви» одними з перших прийшло багато бажаючих. Дорогі гості ВДНГ, будь ласка, зважайте на це при плануванні свого візиту на колесо огляду. Якщо у вас не вийде покататися сьогодні - приходьте в будь-який зручний для вас день. Ми завжди чекаємо на вас! Хороша погода протягом усього тижня гарантує вам приємний відпочинок», - пише адміністрація ВДНГ.

У свою чергу, ТГ-канал «Осторожно, Москва», ще в суботу о 18:00, повідомив про скарги відвідувачів на збої в роботі колеса огляду. На підтвердження було розміщено два відео очевидців. Відвідувачі кажуть, що колесо огляду кілька разів зупинялося, тримаючи людей на висоті 140 метрів.

У суботу о 20.18 російське держінформагентство повідомило, що потік відвідувачів "Сонця Москви" перерозподіляють на інші дні. Ймовірно, перерозподіл потоку відвідувачів є евфемізмом слів атракціон закритий. При цьому про збої атракціону в роботі прямо не повідомляють, про причини прийнятого рішення пишуть так: «Близько 18 години стало зрозуміло, що за такої кількості бажаючих можуть виникнути позаштатні ситуації, може порушитися логістика роботи щодо комфортного та безпечного прийому наших гостей. Дирекція ухвалила рішення щодо необхідності перерозподілу відвідувачів на інші дні».

Найбільше колесо огляду в Європі заввишки 140 метрів було урочисто відкрито у суботу президентом путіним та мером москви сергієм собяніним у рамках святкування 875-річчя Москви.

Теми:

Ще на цю тему