російські льотчики, які обстрілювали Україну, планують втечу до Південної Америки – розвідка

17:30 11.09.2022

російські військові льотчики, які здійснювали пуски ракет по території України, вже обговорюють втечу і переховування від міжнародного правосуддя.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

«На тлі відступу російської армії у військовому середовищі країни-окупанта точаться розмови про неминучість поразки та притягнення до відповідальності всіх учасників агресії проти України», – ідеться у повідомленні.

За даними розвідки, одразу в кількох авіаційних гарнізонах повітряно-космічних сил росії родини членів екіпажів літаків, які завдавали ракетних ударів по території України, обговорюють втечу з країни та переховування від міжнародного правосуддя.

Так само як нацисти після Другої світової війни, російські злочинці планують емігрувати до країн Південної Америки, ззаначають у ГУР.

Воєнна розвідка України оприлюднює особисті дані льотчиків 14 армії військово-повітряних сил і протиповітряної оборони з дислокацією у Єкатеринбурзі та нагадує, що всіх воєнних злочинців буде викрито та за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності.

Теми:

Ще на цю тему