ЗСУ знищили баржу з окупантами та бойовою технікою неподалік Голої Пристані - ОК «Південь»

18:40 07.09.2022

Ворог намагається утримувати займані рубежі, водночас завдаючи ракетно-артилерійських та авіаційних ударів, як по позиціях Сил оборони, так і по мирних населених пунктах.

Як інформує Цензор.НЕТ, про це повідомляє Оперативне командування Південь.

«Протягом ночі Бериславський район Херсонщини обстріляно з важкої артилерії, 5 ракет реактивної системи залпового вогню "Смерч" випущено по відкритій місцевості в Баштанському районі Миколаївщини. Без людських втрат», - ідеться у повідомленні.

Військові зазначають: «Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами відпрацьовано вогневе ураження районів зосередження живої сили, озброєння, військової техніки ворога та пунктів управління. При спробі ворога налагодити альтернативну переправу в районі Голої Пристані, знищено баржу з окупантами та бойовою технікою на борту. Вогневий контроль Каховського мосту не дозволяє ворогу провести ремонтні роботи.

Підтверджені втрати ворога становлять 30 рашистів та 2 бойові машини піхоти».

Також сили протиповітряної оборони збили ударний ворожий гелікоптер К-52, який намагався атакувати наші позиції.

Також зазначається, що запаси боєприпасів ворога зменшено ще на 1 склад у Бериславському районі.

Однак, корабельне угруповання ворога у Чорному морі без змін в постійній готовності до застосування 16-ох крилатих ракет типу "Калібр", тому в ОК "Південь" нагадують, що поттрібно турбуватися про свою безпеку.
 

Ще на цю тему