Через онука Путіна. Чемпіонат рф з картингу перенесли з Криму до Чечні після серії вибухів

20:20 02.09.2022

9-11 вересня в Євпаторії мав пройти фінал чемпіонату рф з картингу, проте після вибухів на розташованому неподалік міста військовому аеродромі «Саки» в Новофедорівці його вирішили перенести в столицю Чечні Грозний. В змаганнях має брати участь онук російського президента Путіна Роман Фаассен

Как пишет Центр журналистских расследований повідомляє «Настоящее Время».

Роман Фаассен

Протоколи змагань свідчать про те, що а чемпіонаті а класі «міні» цього року бере участь 10-річний Роман Фаассен — син старшої доньки Володимира Путіна Марії Воронцової від першого шлюбу з громадянином Нідерландів Йоррітом Фаассеном. Онук Путіна представляє в змаганнях Москву. Ще один учасник чемпіонату — Сергій Мазепін — молодший син російського олігарха, члена ради директорів «Уралхіму» Дмитра Мазепіна.

Новий розклад чемпіонату, де зазначено перенесення перегонів у Грозний, опубліковано на сайті «Картинг Росії».

Востаннє кримчани повідомляли про вибухи на півострові 1 вересня.

В окупованому Криму 20 серпня зафіксовано вибухи в небі в районі селища Заозерне неподалік Євпаторії та над Бахчисараєм. Гауляйтер Криму Сергій Аксенов заявив про роботу російських систем ППО по безпілотниках.

Нагадаємо, увечері 19 серпня в окупованому Криму жителі повідомили про вибухи в небі над селом Уютне Сакського району, що неподалік Євпаторії. В окупаційній «владі» заявили про роботу росіської системи ППО.

Вранці 20 серпня в окупованому Севастополі безпілотник атакував штаб Чорноморського флоту росії. Над будівлею зафіксовано дим.

 

Ще на цю тему