В Мелітополі окупанти розпочали тотальні репресії, погрожують навіть дітям

20:00 18.08.2022

В тимчасово окупованому Мелітополі росіяни розпочали масові репресії проти цивільного населення. 

Зокрема, російські окупанти викрадають людей, повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону «Єдині новини», пише група Інформаційний спротив.

«Вони почали відбирати автівки юридичних осіб на блок-постах, оголошуючи про їх «націоналізацію»… За останній тиждень в полон забрали 10 людей. У людей починають забирають їхній бізнес… це пояснюють якоюсь «націоналізацією», – сказав Федоров.

За його словами, репресії стосуються не лише дорослих. Окупанти почали погрожувати й дітям.

«Ворог об’єднав всі наші профтехзаклади й сказав, що з чотирьох закладів тепер буде один. І тих підлітків, які не хочуть йти навчатися до цього навчального закладу, окупанти обіцяють призивати до ворожих збройних сил», — зазначив Федоров.

Мер також повідомив, що останні два тижні є пекельними для ворогів на території Мелітополя та Мелітопольського району. Щодня лунають вибухи в місцях дислокації ворожої техніки та складів боєприпасів.

«Вчора в Мелітополі пролунав гучний вибух, після якого було повністю заблоковано виїзд з міста. Вибух пролунав поблизу рашистської комендатури, одразу вони перекрили весь квартал. Сьогодні ми не можемо чітко сказати, скільки є вбитих і поранених ворогів. А ще вчора пролунав гучний вибух в Кирилівці. За неофіційними даними, це був склад боєприпасів, який розташовувався на узбережжі Азовського моря», – розповів Федоров.
 

Ще на цю тему