Окупанти розмістили у Сакському районі Криму ракетні комплекси 

14:40 02.08.2022

Росія продовжує військову активність в окупованому нею Криму. 

Про це йдеться у повідомленні представництва президента України в Автономній Республіці Крим, пише Крим.Реалії.

«У різних частинах окупованого Кримського півострова фіксується активність військових літаків, що здійснюють пуск ракет по містах України. Також активність російської авіації пов'язана з посиленою охороною незаконно збудованого Керченського мосту», – йдеться у повідомленні.

У представництві президента України в АРК додали, що, за даними української розвідки, Росія перекинула до Криму групу десантників, щоб відправити їх у зону бойових дій на півдні України.

«Від жителів окупованого Севастополя щодня надходять повідомлення про гуркіт ракет та активність авіації в акваторії Чорного моря – мабуть, це пуски ракет із російських кораблів по містах України», – додали в українському представництві.

Зазначається, що по всій території Кримського півострова триває пересування військової техніки, боєприпасів та особового складу армії РФ.

«З джерел представництва повідомили, що у селі Молочне Сакського району, біля озера Солоне, окупанти розмістили ракетні комплекси. Також поблизу окупованого Джанкоя відмічено скупчення російської військової техніки: як недієздатної після боїв, так і нової, що прибуває з території Росії», – повідомили в українському представництві.
 

Ще на цю тему