ВСУ завдали потужного удару по Антонівському мосту у Херсоні- рух мостом перекрито / Відео

13:40 27.07.2022

Пізно ввечері 26 липня на Антонівському мосту, що з'єднує Херсон із лівим берегом Дніпра, прогриміла серія потужних вибухів. 

Швидше за все Сили оборони знову обстріляли міст за допомогою реактивних систем залпового вогню M142 HIMARS, пише Думська.

Інформацію про удар по мосту вранці підтвердила начальник об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

«Удари були, але вони були філігранні», — зазначила Гуменюк.

Що сталося з мостом після ударів – поки що не відомо. Є дві основні версії: на ньому або ще більше пошкодили дорожнє полотно, або навіть змогли обрушити один із прольотів.

Так чи інакше, на ситуацію, що склалася, вже відреагували в колабораційній «адміністрації» Херсона. «Заступник голови адміністрації Херсонської області» Кирило Стремоусов вранці оголосив, що міст повністю перекритий для руху транспорту.

Зазначається, що також є інформація нібито вчора ввечері наші захисники атакували херсонський залізничний міст через Дніпро та понтонну переправу біля частково зруйнованого мосту (знову «хімарсами») через річку Інгулець біля села Даріївка. Підтверджень цим даним поки немає.

Ще на цю тему